Kapucinski Open Volley 2016.

Subota na Kapucinskom trgu: Turnir s atraktivnim odbojkašicama, pješčana plaža i bogat program

Objavljeno: 23.06.2016. 09:40

Zadnja izmjena: 23.06.2016. 14:46

Foto: Ilustracija

Odbojkaški klub Kitro Varaždin u subotu, 25.lipnja, na Kapucinskom trgu u 10 sati organizira turnir u odbojci na pijesku - „Kapucinski 2016.“ Na turniru će nastupiti šesnaestak ponajboljih hrvatskih odbojkašica u pijesku, kojima će se priključiti i naše Varaždinke.

Nagradni fond turnira iznosi 1.000 kuna. Ulaz za gledatelje bit će slobodan, a uz atraktivne poteze igračica, gledatelji će se moći osvježavati na obližnjoj pješčanoj plaži u samom centru grada.

OK Kitro tijekom trajanja "Ljeta u Varaždinu" na Kapucinskom trgu organizirat će razne programe radi populariziranja odbojke u Varaždinu pa će se tako organizirati i treninzi za razne uzrastne kategorije za dječake i djevojčice, a sva zainteresirana djeca, ali i roditelji, moći će se na licu mjesta informirati o upisima djece u Odbojkašku akademiju.

U posljednjih godinu dana, OK Kitro Varaždin organizacijski je jedan od ponajboljih varaždinskih sportskih kolektiva pa trenutno u svojem pogonu, osim muških i ženskih prvoligaša, ima šest natjecateljskih ekipa  i više od 150 članova kluba.

Kako kaže predsjednike kluba Damir Martinčević, u klubu se radi odlično i razvojni plan je usmjeren prema radu s najmlađima, uz sistematski rad s visokoobrazovanim trenerima iz vlastitog bazena.

Komentari