Tribinom i crvenim cipelicama upozoravaju na nasilje nad ženama

Objavljeno: 24.11.2014. 10:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Ilustracija

Povodom obilježavanja 25. studenog, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i obiteljskog nasilja, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Ivanca poziva sve zainteresirane građane na javnu tribinu "Nasilje nad ženama i obiteljsko nasilje – što možemo učiniti?".

Tribina će se održati u utorak, 25. studenog u amfiteatru Srednje škole Ivanec s početkom u 18 sati.

Na tribini će govoriti Jasenka Friščić, ravnateljica Centar za socijalnu skrb Ivanec, Boris Divjak, načelnik Policijske postaje Ivanec i Franjo Dubravko Šokčević, ravnatelj Obiteljskog centra Varaždinske županije

Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece i Udruga udomitelja "Nada" Ivanec želi taj dan obilježiti crvenim cipelama kao simbolom borbe protiv nasilja nad ženama.

Svi koji se želite pridružiti na tribinu ponesite svoje crvene cipele koje će se izložene prije za vrijeme trajanja tribine.

- Svaki par crvenih cipela nam je veoma važan. Molimo sve koji na taj način žele žele dići glas protiv nasilja da nam ih posude tokom utorka prije tribine . Cipele naravno ponovno vraćamo vlasnicima. Ukoliko netko ne može doći na tribinu a ima crvene cipele (sve vrste obuće) može nas kontaktirati na tel. 042 781-788 ili 098 9342-592 ili donijeti u prostorije udruge u Ivancu, Krlja Tomislava 3 b. Nevažno je da li su cipele stare iznošene ili nove važno da su crvene - objašnjavaju iz Udruge udomitelja "Nada".

Komentari