U čarobnoj vili Oršić kreativno se izrazite i kupite unikatni poklon

Objavljeno: 30.11.2012. 13:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

I ove će godine, povodom božićnih i novogodišnji blagdana, u prostorima Vile Oršić u Preradovićevoj ulici u Varaždinu biti održan Festival umjetnosti i kreativnosti „Čarobna vila Oršić“ u organizaciji Lutkarskog studija Krpe i konci i Udruge za očuvanje starih zanata i poticanje kreativnosti Era slobodnih ruku. Zainteresirani će moći sudjelovati u kreativnim radionicama te kupiti ručno izrađene unikatne poklone za svoje najmilije.

Festival će se održavati dva vikenda: od 14. do 16. i od 21. do 23. prosinca, te okupiti varaždinske umjetnike i kreativce i pružiti im priliku da izlože i prodaju svoje unikatne radove u prekrasnom prostoru Vile Oršić.

Kreativna priča u odnosu na prošlu godinu proširena je radionicama za djecu i mlade te zabavno umjetničkim programom koji će se održavati svaki dan u popodnevnim satima.

Za manju djecu bit će stalno otvoren kreativni kutak gdje će mališani u bilo koje doba moći dobiti drvene bojice, pastele ili vodene bojice te se kreativno izraziti inspirirani pričama o vílama i predstojećim blagdanima.

Uz mladog akademskog kipara Đanija Martinića, koji će održati radionicu obrade bračkog kamena, varaždinski slikar Željko Prstec održat će radionicu slikarstva. 

Komentari