U Lumini centar stiže festival kraljice jeseni - bundeve

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 22.10.2015. 18:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Lumini centar

Lumini shopping centar organizira veliko slavlje za jednu i jedinu kraljicu jeseni – bundevu, u subotu, 31. listopada. Najbolje od jedne od najhranjivih i najzdravijih jesenskih namirnica posjetiteljima će pružiti lokalni OPG-ovi cijelog dana na sajmu domaćih proizvoda od buće.

Svi ljubitelji ove narančaste kraljice moći će uživati u svježim kolačima, domaćem bučinom ulju, ukrasima i drugim njenim blagodatima.

Osim hranjivih svojstava bundeve, ova namirnica je dokaz kako od nje mogu nastati i prava umjetnička djela.  Lumini shopping centar je zato za sve odrasle osigurao veliki broj bundeva za rezbarenje pa će svi zainteresirani moći sudjelovati u velikom ovogodišnjem natjecanju u izradi najljepše bundeve s početkom u 17 sati.

A ako ste kod kuće već napravili pravo umjetničko djelo, ponesite sa sobom vlastitu već uređenu bundevu jer oko 19:00 sati najkreativnije bundeve očekuju vrijedni poklon paketi hipermarketa Victus Lumini.
Nagrade i luda zabava zagarantirani su posebno i za one najmlađe.

Dok roditelji marljivo izrađuju svoja umjetnička djela, Lumini centar poziva sve klince i klinceze da obuku svoj najstrašniji i najoriginalniji kostim i proslave Noć vještica na poslijepodnevnom tulumu u Mini Lumini igraonici koji počinje u 17:45. U ovom tajnovitom kutku Lumini centra prave vještice i vampiri odabrat će najbolju vještičju masku koja će osvojiti glavnu nagradu – popularnog Johnny Duholovca. Ovaj vješti Duholovac pomoći će pobjedniku da do kraja Noći vještica sa svojim prijateljima uspješno ulovi sve zle duhove koji vrebaju na svakom uglu.

Komentari