Besplatno predgledajte vaše dječje sjedalice za automobile

Objavljeno: 20.07.2012. 16:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: Ilustracija

Sigurnost vaše djece prilikom vožnje je najvažnija. Zato, ako imate male klince koji se voze u autosjedalicama, u subotu od 17 do 19 sati kod Baumaxa možete besplatno predgledati ispravnost vaše autosjedalice.

Besplatni pregledi autosjedalica projekt je programa Sigurno u autosjedalici udruge RODA čiji je cilj podići svijest o važnosti korištenja dječjih autosjedalica i pružiti roditeljima relevantne, pravilne informacije o njihovom pravilnom korištenju.

Putem pregleda autosjedalica, roditelji i drugi vozači mogu dobiti konkretne savjete i pomoć u postavljanju autosjedalica i pravilnom vezanju njihove djece.

Pregledi su besplatni za korisnike, a provode ga educirani volonteri Udruge – Rodini savjetnici za autosjedalice.

Ovaj projekt, kao i program unutar kojeg se provodi, jedinstven je na našem području, provodi se širom Republike Hrvatske i misija mu je pružanje savjeta i pomoći roditeljima u korištenju dječjih autosjedalica.

Kroz ovaj projekt RODA je prepoznata i priznata kao autoritet po pitanju dječjih autosjedalicama kako među roditeljima, tako i među stručnim osobama unutar profesija koje se bave zaštitom zdravlja djece, te među medijima, koji redovito izvještavaju javnost o Rodinim akcijama unutar ovog projekta.

Pregled autosjedalica bit će sutra u Varaždinu, kod Baumaxa od 17 do 19 sati.  RODA poručuje kako su svi dobrodošli.

Komentari