U subotu party do jutra uz E-Basea u Emporiju

Objavljeno: 29.03.2012. 14:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U klubu Emporio na varaždinskom Korzu ovu subotu vas očekuje party uz E-Basea, jednog od najboljih hrvatskih house DJ-eva. Početak partya predviđen je u 22 sata, a na house glazbu moći će te plesati do 5 sati ujutro.

E-Base je inače svoju karijeru izgradio u najpopularnijim hrvatskim klubovima kao što su Papaya, Gjuro II, Best, Lazareti i Aquarius.

Neižbježan je na ekskluzivnim fashion partyima i modnim revijama Cro a Portera, ali i na velikim eventima kao što su Globe, Cosmic, Ministry of Sound, Future sound of Zagreb.

Nastupao je kao warm up na zagrebačkom koncertu grupe Faithless te svirao na gotovo svim MTV Summer Tour partyima uz imena kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas.

Učestvovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR.  Radio je i u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG, kao radijski glazbeni urednik i kao glavni urednik hrvatskog izdanja klupskog časopisa Sub Kultura.

 

Poklanjamo Vam dvije ulaznice za Party

Zahvaljući klubu Emporio, osigurali smo 2*1 ulaznicu za nastup E-Basea.

Točan odgovor na pitanje, gdje se nalazi klub Emporio, bio je naravno, na Trgu Kralja Tomislava, a 1 ulaznicu za nastup E-Basea osvajaju:

>> Alen Slavik

>> Igor Meštrović

 

Komentari