U Varaždinu ciklus predavanja “Inicijative leptir“ o životu i stresu

Objavljeno: 14.11.2015. 09:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Arhiva eVž

Incijativa Leptir i Centar za mlade grada Varaždina u suradnji sa Gradskom knjižnicom i čitaonicom “Metel Ožegović“, pozivaju sve zainteresirane koje teže boljitku na privatnom i poslovnom planu na ciklus od četiri predavanja...

Predavanja će se održati u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice u vili Bedeković, u odjelu za mlade u Ulici Augusta Cesarca 10. Ciklus predavanja održava se svakog četvrtka u razdoblju  od četvrtka 19. studenoga do 10. prosinca od 18 do 21 sat.

Prvo predavanje je na rasporedu u četvrtak 19. studenoga, naziv predavanja je “Jeste  li sretni?“, potom 26. studenoga slijedi predavanje naslovljeno “Osobni razvoj“. Tema predavanja koje će biti  održano 3. prosinca posvećena je “Upoznavanju vlastitih potencijala“. Posljednje u nizu predavanja bit će održano 10. prosinca pod nazivom “Kojim putem krenuti?“.

- Predavanjima želimo potaknuti našu okolinu na dublji smisao života kao najvrjednijeg dara koji smo dobili. Znanost dokazuje kako dnevno kroz naš um prođe 75.000 misli, tako smo stalno u prošlosti ili budućnosti. Živimo u dinamičnom vremenu koje prožima stres te rijetko kada i obraćamo pozornost na naše unutarnje stanje, naše misli i osjećaje – ističu organizatori.

Predavač je Miroslav Rajh, mentalni trener s višegodišnjim iskustvom. Surađivao je sa sportašima, tvrtkama te osobama koje teže boljitku na privatnom i poslovnom planu.

Komentari