Varaždinski FOI će u srijedu ugostiti stručnjake Inchoo-a

Objavljeno: 11.01.2015. 16:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

U srijedu, 14. siječnja varaždinski FOI će posjetiti delegacija stručnjaka iz tvrtke Inchoo-a, na čelu s osnivačem poduzeća, Tomislavom Bilićem koji će održati predavanje otvoreno za sve studente FOI-ja...

Projekt je nastavak priče nakon uspješne suradnje na Danu karijera, koji se održao na FOI-ju u svibnju 2014., sa svrhom uspostavljanja još konkretnije suradnje između akademskog i poslovnog sektora, od interesa za sve uključene strane.

Predstavnici Inchooa će kroz cjelodnevne i šarolike aktivnosti biti prisutni na Fakultetu te će u sklopu toga održati dva interaktivna predavnja, sudjelovati u ocjenjivanju i prezentiranju studentskih projekata te održati razgovore za posao i praksu.

- Cilj nam je što više približiti gospodarski sektor akademskom te od ovoga napraviti good case practice, na način da poslodavci dolaze na Fakultet i održavaju široki splet aktivnosti usmjerenih prema studentima, posebice uključujući razgovore za posao/praksu – ističu u FOI-ju.

Osim samog predavanja, taj dan pripremljen je niz aktivnosti za studente FOI-ja, a detaljni program i više informacija o ovom mini-projektu možete pronaći OVDJE

Komentari