Viteške igre u Lumini centru uz brojne nagrade

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 25.05.2015. 12:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

U dane vikenda, Lumini omogućuje povratak u prošlost i osigurava primamljive nagrade. Svi koji to žele mogu iskusiti srednji vijek, postati vitez i nagraditi se shopping bonovima Lumini centra i trgovine Labor, kao i ulaznicama za cjelodnevno kupanje u Toplicama Sv. Martin...

Povratak u prošlost bit će realan scenarij u subotu i nedjelju 30. i 31. svibnja u varaždinskom Lumini centru. Put u srednji vijek i ulogu viteza moći će svi iskusiti na viteškim igrama, a one najhrabrije očekuju dostojne nagrade.

Natjecatelji će imati priliku pokazati svoje prave viteške vještine u raznim igrama poput „gađanja lukom i strijelom“, „prijeđi zlatnu dolinu“, „viteški štit“ i „viteška utrka“. Želje za pobjedom neće manjkati kada se dozna kako su nagrade poklon bonovi Lumini centra u iznosu od 100 kuna, zatim shopping bonovi trgovine Labor, te čak 8 cjelodnevnih karata za kupanje u Toplicama Sv. Martin.

Uz viteške igre, posjetitelji mogu okušati sreću i u starim igrama kao što su bacanje potkove, cik-cak, bacanje novčića ili obrnuti škraf.

Najmlađi će se zasigurno razveseliti u kreativnom kutku uz oslikavanje velikog 3D dvorca ili u veseloj dječjoj čitaonici uz kostimirane princeze i vitezove koji će im omogućiti da i oni zarade ponosnu titulu s viteškim diplomama i fotografijama iz prošlosti.

Komentari