Vrsni kuhari otkrivaju tajne zanata amaterima - besplatne radionice osvajaju...

Objavljeno: 29.11.2012. 09:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Osim natjecateljskog dijela Dana hrvatskog kulinarstva profesionalni kuhari mogu sudjelovati i u radionicama te vidjeti nekoliko prezentacija. Novost na ovogodišnjim Danima hrvatskog kulinarstva je što radionicama mogu pristupiti i amateri.

Poznati hrvatski kuhar Branko Ognjenović naučit će vas pripremati brza i ukusna jela u woku kroz zabavnu i interaktivnu radionicu. Jožef Oseli, neumorni i cijenjeni slovenski kuhar, član Francuske kulinarske akademije koji je svoje znanje prikupio u najboljim hotelskim kuhinjama u Japanu, Singapuru i Dubaiju, podijelit će s vama tajne vegeterijanske kuhinje.

Ljubiteljima slatkog preporučamo radionicu Dragice Lukin, jedne od naših najpoznatijih slastičarki koja će vam otkriti korisne slastičarske trikove, a s Marijanom Bošnjakom naučite kako jednostavnim potezima nožem od voća i povrća napraviti impresivne dekoracije za svoja jela. O jelima primorske kuhinje podučavat će vrsni kuhar Dragan Visković.

Kotizacija za svaku četverosatnu radionicu je 150 kuna, a u to su uključene sve namirnice, pribor i popratni materijal, ali i degustacija pripremljene hrane. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete putem obrasca na stranici  Hrvatskog kuharskog saveza www.kuhar.hr.   

Ulaznice za 2 kuharske radionice osvajaju:

>> Jelena Vojvodić

>> Irena Kralj

Organizatori će vam se javiti da se realiziraju detalji.

 

 

 

Komentari