Zrinko Tutić i Rajko Dujmić iduću nedjelju gostuju u varaždinskoj Areni

Objavljeno: 09.11.2012. 13:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Dva hit autora hrvatske glazbene scene, Zrinko Tutić i Rajko Dujmić, 18. studenoga, nakon zagrebačkog koncerta 'Muzika zabavna' koji su prošli mjesec predstavili u Lisinskom, gostuju u varaždinskoj Areni!

Projekt 'Muzika zabavna' nazvali su u želji da ljude podsjete da zabavna muzika, koju su oni godinama stvarali za naše najpoznatije izvođače, nema veze sa 'zabavnom' glazbom, kojom se u današnje vrijeme naziva narodna muzika.

Pjesme koje su pisali za mnoge naše izvođače, kao što su Massimo, Novi fosili, Tajči, Severina, Jasna Zlokić, Maja Blagdan i drugi, s vremenom su postali veliki hitovi, a za koje sami kažu da su - njihova zajednička djeca.

Projekt je to koji se zajedničkim angažmanom dvojice glazbenika, dok se u potpunosti nisu usuglasili, pripreman gotovo godinu i pol dana.

- Sjeverozapdna Hrvatska je kolijevka onome čemu pripada zagrebačka škola zabavne glazbe, važno nam je biti u Varaždinu i vama dolazimo u punoj pari! U gradu u kojem se održavaju Barokne večeri, nakon tri tisuće pjesama koje stoje iza nas, želimo isprobati koliko smo dobri-, tim riječima, glazbeni dvojac zaključio je najavu za nadolazeći koncert u varaždinskoj Areni.

Karte za zajednički koncert dvojice bardova, uz veliki orkestar Josipa Cvitanovića i goste, možete nabaviti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, Rock art caffeu i putem sustava eventima po cijeni od 80 kuna.

Komentari