18.ožujka

Aleks Curać predstavlja One Man Show u Maraschino Craft baru

Objavljeno: 04.03.2020. 09:55

Zadnja izmjena: 04.03.2020. 09:57

Stand up bar Maraschino Craft bar otvorio je novu sezonu sa stand up majstorom, Vlatkom Štamparom i dalje nastavljaju u istom ritmu! Ovaj mjesec rezerviran je za još jednog fenonomenalnog člana Lajnapa!

Jedan BRUTALNO dobar stand up iz Aleksove radionice doživljava svoju prvo izvođenje 18.3. u Varaždinu. Materijal koji će Aleks izvesti je sažet od materijala koji je izvodio u sklopu 2. LAJNAP sezone (2017./18.) no dio materijala koji će biti izveden pisan je specifično za cijelovečernju izvedbu te će prvi puta biti izveden na premijeri BRUTALNOG.

Teme poput muško-ženskih odnosa, kako odgoditi dijete kada ono nije tvoje te stvari koje su toliko jasnije kada si odrastao, a nimalo kad si klinac su sve što već godinama obilježava Aleksov stil komedije. Aleks nam 18.3. predstavlja njegov 4. One Man Show koji je naziv dobio po jednoj od njegovih češćih poštapalica, a to je BRUTALNO. Koristi ju kada treba i ne treba, ali i kad jednostavno ne zna što će reći ili kako završiti neki chat. Zapravo sam show nije toliko brutalan koliko Aleks nije znao kako ga nazvati pa je uskočila poštapalica.

Aleksov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi. Pogledati nastup od 15-20 minuta nije jednaka stvar kao uživati u cijelovečernjem nastupu gdje publika doživi puno veću dozu Aleksove životne filozofije koja ima najveću ulogu u stvaranju njegovog stand up materijala. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko Aleksovi nastupi su osobni iz jedno jedinog razloga, a to je da se što bolje doživi njegov materijal.

Ulaznice za nastup možete kupiti na recepciji Tts Sport Centar Varaždin po cijeni od 40 kuna!

Komentari