Božica Makar uoči izbora za MO u Ludbregu: Naši su rezultati vidljivi, želimo dalje nastaviti u tom smjeru

Objavljeno: 03.11.2015. 12:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Na području Grada Ludbrega 8. studenog održavaju se izbori za mjesne odbore. U naselju Slokovec kandidate koalicije Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati (HNS), Socijaldemokratske partije (SDP), Hrvatskih Laburista – stranke rada i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), predvodi dosadašnja predsjednica Vijeća mjesnog odbora Slokovec Božica Makar (HNS) koja ističe kako svi koji žive u Slokovcu imaju zajednički cilj, a to je uređeno naselje u kojem je ugodno živjeti.

Obzirom da svatko od nas najveći dio svojeg slobodnog vremena provodi u svojoj ulici, kvartu, naselju, Božica Makar ujedno poziva sve Slokovčane da u nedjelju 8. studenog izađu na izbore i podrže listu HNS-SDP-Laburisti-HSU te biraju „ljude kojima vjerujete i ljude koji će Vas znati saslušati i boriti se za Vaše interese.“

Dokazali smo da znamo i možemo

- Svatko od nas želi napredak svog mjesta, a važno je da su rezultati našeg zajedničkog truda i rada vidljivi. U prošlom mandatu uređen je okoliš vatrogasnog doma i izgrađeno dječje igralište, sanirano je grijanje u domu, postavljene su oglasne ploče, nabavljena je kosilica za košnju trave na igralištu i ostalim zelenim površinama, a naše se naselje redovno održavalo. Također, Mjesnom odboru Slokovec prihvaćen je projekt iz programa za civilno društvo JAKO te su održane prigodne radionice. Uveli smo darivanje djece i druženje mještana prije Božića, a sva sredstva za darove su išla isključivo iz donacija. Mi smo u proteklom razdoblju dokazali da to znamo i možemo. Želimo i dalje nastaviti u tom smjeru! – poručila je Makar navodeći kako se u naredne četiri godine planira promjena krovišta na svlačionicama NK „Sloge“ Slokovec, uređenje kapelice i postavljanje vrtuljka na dječjem igralištu te će se nastaviti s uređivanjem naselja, organiziranjem programa s mladima i djecom za Božić i Uskrs, darivanjem djece uoči Božića i slušanjem prijedloga i inicijativa mještana.

Na listi za Vijeće mjesnog odbora Slokovec koalicije HNS-SDP-HSU-Laburisti uz Božicu Makar, bit će i Sandra Lenček, Danijel Grabarić, Antonio Jantol i Franjo Zember.

14 za bolju Varaždinsku županiju, snažniji sjever i Hrvatsku koja raste

Kako se na isti dan održavaju i parlamentarni izbori, poručila je i kako je to prilika da ovu regiju učinimo još boljom i ugodnijom za život.

- Zato 8. studenog na listi koalicije 'Hrvatska raste' SDP-HNS-HSU-Laburisti-A-HSSS-Zagorska stranka zaokružite broj 14. ispred imena našeg župana Predraga Štromara, kandidata koalicije Hrvatska raste koji želi i dalje jačati ovaj kraj vrijednih i poštenih ljudi. I ja ću zaokružiti broj 14 jer glas za Štromara glas je za bolju Varaždinsku županiju, za snažniji sjever i Hrvatsku koja raste!Zaokruživanjem samo broja 14. ispred imena Predrag Štromar na koalicijskoj listi, istovremeno dajete glas i listi i kandidatu te se takav listić registrira kao važeći – pojasnila je Makar.

Komentari