Božidar Kolarić: Naknadom za vođenje mjesnog odbora stipendirat ću najboljeg studenta

Objavljeno: 26.05.2015. 11:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Poštovani sugrađani,

Kad ustanete u ponedjeljak dan nakon izbora za vijeća MO ništa se u Vašim životima promijeniti neće. Ni taj tjedan a ni još jedno dulje vrijeme. Neće zato jer tamo gdje bi trebali biti novci u gradskoj blagajni trenutno je tama koja će potrajati. I još će se jedno dulje vrijeme sve aktivnosti MO svoditi na puko održavanje. A ozbiljnost političkih stranka ne mjeri se po tome u koliko će MO tko izaći na izbore nego u tome može li se nešto što obećavamo i ispuniti.

Mi Laburisti izlazimo samo u jednom i to u (V) petom MO jer jedino tamo sa sto postotnom sigurnošću možemo nešto obećati i što je još važnije i ispuniti. U tom mjesnom odboru ja Božidar Kolarić nositelj sam liste Hrvatskih laburista-Stranke rada. Ujedno sam i gradski vijećnik točno na polovini mandata. Ukoliko moja lista pobjedi i ja postanem predsjednik MO naknadu od 700 kn koju bi dobivao za vođenje MO preusmjerio bi za stipendiju najboljem studentu ili studentici iz mojeg kvarta.

Kome će pripasti moja naknada tj. stipendija, to bi odlučila struka. Ta bi stipendija trajala sve do isteka mojeg mandata ili u gradskom vijeću ili u MO. Posao predsjednika MO obavljat ću korektno, profesionalno i pošteno i MO ću otvoriti širem krugu građana. Sve drugo što bi Vam mi Laburisti obećavali prije ovih izbora bio bi popis  lijepih ali neostvarivih želja.

Božidar Kolarić  

Komentari