sponzorirani članak

Dijelimo dvije kinoulaznice za humorističnu dramu „Psi rata“ u CineStaru Varaždin

Objavljeno: 30.08.2016. 09:02

Zadnja izmjena: 30.08.2016. 10:55

Redatelj Todd Phillips (“The Hangover” trilogija) predstavlja “Pse rata”, humorističnu drama prema istinitim događajima, u kojoj glume nominiran za Oscara Jonah Hill (“The Wolf of Wall Street,” “Moneyball”) i Miles Teller (“Whiplash,” the “Divergent” trilogy).

“Psi rata” prati dvoje prijatelja u ranim dvadesetima (Hill I Teller) koji žive u Miami Beachu tijekom rata u Iraku i koji će iskoristiti slabo poznatu vladinu inicijativu koja omogućuje malim poduzećima da se natječu za ugovore američke vojske. Počeli su skromno, ali uskoro zarađuju velike svote i žive na visokoj nozi. Međutim, upuste se u nešto što je za njih preopasno - projekt naoružavanja afganistanske vojske, vrijedan 300 milijuna dolara, koji ih poveže s nekim vrlo sumnjivim ljudima, uključujući i iz američke vlade.

CineStar i eVaraždin sretnoj dobitnici ili dobitniku dijele dvije karte za ovaj film. Sve što trebate učiniti je sljedeće:

1. Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom ovdje:

2. Lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin (ako kojim slučajem još niste)

3. Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 

4. Poslati svoje podatke u naš inbox s naznakom „Psi rata“ (Ime i prezime, broj telefona).

Osvojene kinoulaznice možete iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 14.9. u CineStaru Varaždin.

Komentari