NA NOVOJ LOKACIJI

Foto - Otvoren novi KOLAČOMAT u Ulici Braće Radić

Objavljeno: 10.09.2021. 10:00

Zadnja izmjena: 10.09.2021. 14:38

Nakon prvog i drugog KOLAČOMAT-a u Hrvatskoj, čije su lokacije na Banfici i u JALKOVEČKOJ ULICI već svima jako dobro poznate, vrata novog trećeg KOLAČOMAT-a otvaraju se na novoj adresi – VARAŽDIN , BRAĆE RADIĆA 18, pokraj jajomata i medomata.

KOLAČOMAT by Arbia nudi 10 vrsta kolača te je bitno naglasiti da se svaki kolač nalazi u zasebnom pakiranju u kojem se dobiva nova drvena eko žličica pa ga možete odmah konzumirati. Ako ste u šetnji ili prolazu, a pao vam je šećer - KOLAČOMAT je pravo rješenje. Novost na svim KOLAČOMAT-ima je ta da je uvedeno plaćanje beskontaktnom karticom. Plaćanje je moguće novčanicama od 10 kn i 20 kn te kovanicama od 0,50 kn, 1 kn, 2 kn i 5 kn.

Slastice koje možete kupiti na KOLAČOMAT-ima:

Kremšnita 2 x 200g , Mađarica 300g, torta Cheesecake borovnica, torta Rapsodija naranča, Čokoladna torta, torta Kind, Kremšnita to-go (u čaši), desert Buno to-go (u čaši) i domaći kolači ručno rađeni mix 250 g. Valja naglasiti da svi kolači na KOLAČOMAT-ima su ručne izrade po tradicinalnim receptima te po HACCAP sustavu. Uskoro otvorenje NOVOG KOLAČOMAT-a - pratite nas putem www.kolacomat.hr i putem KOLAČOMAT-a Facebook profila . Uživajte u najslađem kolačiću, Vaš KOLAČOMAT.

Komentari