HDZ Varaždinske županije uz Karamarka svečano obilježio svoju 25. obljetnicu

Objavljeno: 20.02.2015. 09:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Foto: Zoran Stanko

Izvor: galerija-images/hdz 25 godina varazdinska zupanija

Jučer je u maloj dvorani varaždinske Arene održana prigodna svečanost povodom obilježavanja 25. obljetnice Hrvatske demokratske zajednice u Varaždinskoj županiji.

Dupkom puna dvorana velikim je pljeskom dočekala predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i ostale uzvanike ove svečanosti. U programu koji je trajao gotovo dva sata okupljenima su se obratili Josip Križanić, član predsjedništva HDZ-a, Anđelko Stričak, predsjednik županijskog HDZ-a, te Marijan Kovačić, predsjednik varaždinskog HDZ-a, stranačke kolege je u prigodnom govoru pozdravio i Tomislav Karamarko, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice.

Okupljenima je na početku svečanosti Valentina Geci izvela hrvatsku himnu, a potom je glazbeni sastav Kavaliri u čast novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović izveo "Vilu Velebita".

Među gostima, uz koalicijske partnere HDZ-a i brojne gospodarstvenike svečanosti je nazočio i general Mladen Markač, a uz njega su sjedili Josip Klemm, Ivan Jarnjak i mnogi drugi. Potom je održana i video prezentacija kojom je prikazana 25-ogodišnja povijest i put HDZ-a Varaždinske županije.

Anđelko Stričak govorio je o ciljevima HDZ-a u ovoj županiji, uz osvrt kako su brojke nakon svakih održanih izbora u našoj županiji sve više na strani njihove stranke, te da se takav rast planira nastaviti i na predstojećim parlamentarnim izborima.

Također, Stričak je dao i snažnu podršku novomarofskom ogranku HDZ-a gdje očekuje i više nego pozitivan rezultat na prijevremenim izborima za Gradsko vijeće i gradonačelnika koji se trebaju održati 8. ožujka.

- Uvjeren sam da će HDZ na idućim izborima za parlament biti pobjednička stranka koja će vratiti dostojanstvo građanima koji žive jako loše zahvaljujući trenutnoj Vladi - izjavio je Tomislav Karamarko te dodao - Bez istine nema budućnosti!

U svom je govoru predsjednik HDZ-a također pružio bezrezervnu podršku braniteljima koji već više od 100 dana prosvjeduju na Savskoj.

Na kraju službenog dijela svečanosti pušteni su lampioni ispred varaždinske Arene, a organizirano je i druženje uz rezanje velike rođendanske torte. Kako je to izgledalo u varaždinskoj Areni, pogledajte u našoj fotogaleriji:

{gallery}hdz 25 godina varazdinska zupanija{/gallery}

 

Komentari