DVIJE ULAZNICE

Dijelimo ulaznice za predstavu "Don Quijote od Hrvatske", evo kako do njih!

Objavljeno: 27.05.2021. 09:47

Zadnja izmjena: 28.05.2021. 14:18

Na 12. Tjedan smijeha dolaze nam Histrioni s komedijom "NA PAROVE RAZBROJ S'" 5. lipnja 2021. s početkom u 20:30 sati , a u 22:30 sati donosimo predstavu "DON QUIJOTE OD HRVATSKE" Malog Teatra. 

Histrioni nam donose četiri netipične ljubavna priča u predstavi "NA PAROVE RAZBROJ S'" u režiji Ivan-Goran Viteza. Jedna je obitelj imala tek propupalu kćerku i mršavu jalovu kravu koje su se htjeli riješiti, pa su stupili u kontakt s drugom obitelji sa sinom koji je prilično rano stekao sklonost prema alkoholu i trebala mu je ženska ruka da ga smiri (a i djedov kožuh od kravlje kože se već dobrano istrošio i dobro bi mu došao novi). I spojili su dvoje mladih pred Bogom i živjeli su sretno sve dok je njemu izdržala jetra ili dok ona nije preminula pri sedmom porodu.

"DON QUIJOTE OD HRVATSKE" satira je za dva glumca po motivima Cervantesovog Don Quijotea u autoreferencijalnoj predstavi, Igor Baksa i Sven Jakir izlaze pred publiku i izvode bazičnu verziju nekadašnjeg spektakla o bistrom vitezu od Manche. Don Quijote od Hrvatske je tu da prokaže krivde i nepravde, da nam pruži posljednji poziv upomoć i vrati nas tamo gdje je bitno – u kazalište kao mjesto susreta društva, zabave, smijeha, suza, umjetnosti i zdravog razuma. Režiju ove predstave potpisuju Igor Baksa, Sven Jakir i Anja Pletikosa.

12. Tjedan smijeha održat će se na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Ulaznice su u prodaji putem Interneta u sustavu Entrio.hr na linku te u Varaždinu u Suvenirnici na Korzu i Ghetaldus optici u Gajevoj ulici.

 

Mi za čitatelje eVaraždina imamo dvije ulaznice, a sve što trebate je:

  • Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu

Komentari