HNS i SDP poručuju: Naša koalicija zna potrebe građana i ima kapacitete da ih ostvari

Objavljeno: 05.11.2015. 13:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Pred nama su izbori za vijeća mjesnih odbora, stoga 8. studenoga odaberite kandidate koje poznajete, ljude kojima vjerujete i koji će Vas znati saslušati i boriti se za Vaše interese, a to su ljudi iz naše koalicije HNS-SDP na listi pod rednim brojem 2, poručili su predstavnici spomenute koalicije iz Vidovca gdje se ove nedjelje održavaju izbori za mjesne odbore...

Njihova je želja, ističu, da u mjesnim odborima građani mogu dobiti savjete i odgovore na brojna pitanja, pomoć pri rješavanju određenih problema, te biti veza s općinskom i županijskom upravom.

- Pozivamo Vas da podržite kandidate HNS-a i SDP-a, koji su i dosad bili na usluzi građanima, primali primjedbe i prijedloge i uvijek nastojali pomoći u rješavanju problema. Važno je izaći na izbore i dati glas onima za koje ste sigurni da će najbolje i najviše raditi za vaš mjesni odbor. Naša koalicija prepoznaje Vaše potrebe i nudi projekte za svaki mjesni odbor, ali, najvažnije, ima kapacitete da ih stvarno i ostvari i to je ono po čemu se razlikujemo od ostalih – istaknuli su.

Za realizaciju projekata u mjesnom odboru Budislavec-Domitrovec ističu obnovu društvenog doma u Domitrovcu, obnovu i rekonstrukciju dječjih igrališta u Budislavcu i Domitrovcu, te izgradnju upojnih bunara i saniranje poljskih puteva. U MO Cargovec-Zamlača rekonstrukciju mosta na potoku Prekno, potom rekonstrukciju potoka Prekno uzvodno prema Vidovcu, rekonstrukciju mosta te uređenje ulica u Zamlači i Cargovcu (Plitvička ulica i druge).

Program koalicije HNS-SDP za MO Nedeljanec-Prekno obuhvaća početak izgradnje sportsko -rekreacijskog centra Nedeljanec, rekonstrukciju mosta na potoku Prekno u istoimenom naselju, rekonstrukciju mosta na potoku Prekno u Livadskoj ulici te izgradnju zapornice na križanju potoka Prekno i željeznicke pruge Varaždin-Ivanec.

U mjesnom odboru Tužno prioriteti su im održavanje predškolskog odgoja u Osnovnoj školi Tužno, završetak izgradnje nogostupa u Belskoj ulici s autobusnim stajalištem i nadstrešnicom, asfaltiranje vinskih cesta na području naselja koje koriste mještani općine, uređenje poljskih putova i regulacija odvodnih kanala.

Najavljuju kandidiranje za sredstva u Europskim fondovima za Etno kuću, ugradnju reflektora na školskom igralištu, ugradnju štednih rasvjetnih tijela javne rasvjete kako bi ona bila uključena cijelu noć, iniciranje ugradnje polubranika preko željezničkog cestovnog prijelaza i nadstrešnice na željezničkom stajalištu Tužno u općini Vidovec.

Također, u mjesnom odboru Vidovec planira se saniranje kritičnih mjesta, vezano uz oborinske vode koje se javljaju uz državnu i županijske ceste, čišćenje i sanacija sabirnih i odvodnih kanala, završetak spojnice županijske ceste Šijanec-Barutana, asfaltiranje ceste od groblja do izlaza Papinec / Cargovec s ciljem rasterećenja prometa kod većih općinskih manifestacija poput Vidova, Zeljarijade i drugih.

U ovom mjesnom odboru planira se i izgradnja pravog sportskog ograđenog igrališta za više sportova s dječjim igralima, uređenje poljskih puteva na području mjesnog odbora, dovođenje u vozno stanje povezanu cestu između Krkanca i Željezničkog prijelaza sa Crešnjevom, te iniciranje izgradnje dječjeg vrtića.

Komentari