sve je spremno za spektakl

Koncert Saše Matića: Dvorana Graditeljske škole otvara se u 18.30 sati

Objavljeno: 28.04.2023. 13:06

Zadnja izmjena: 28.04.2023. 13:07

Fanovi Saše Matića s nestrpljenjem odbrojavaju posljednje sate uoči njegovog večerašnjeg koncerta u Čakovcu koji u dvorani Graditeljske škole započinje u 20 sati.

Miljenik regije u Čakovec dolazi po prvi puta, a svoj je kultni estradni status potvrdio prije nekoliko mjeseci kada je rasprodao zagrebačku Arenu dvije večeri zaredom. Upravo zbog velike posjete koja se očekuje vrata dvorane otvaraju se već u 18.30 sati.

Raniji dolazak omogućit će vam ne samo da pronađete bolje mjesto, nego i zabavu uz Nicolu Morena i MC Mattea koji će, uoči koncert, zagrijati atmosferu. Organizatori također preporučuju korištenje brojnih gradskih parkirališta u široj okolici mjesta koncerta kako kod same dvorane ne bi nastajala nepotrebna gužva. VIP ulaz nalazi se na bočnoj strani dvorane, dok su za posjetitelje s ulaznicama za slobodno stajanje i sjedenje otvoreni glavni ulazi.

Sve će kulminirati oko 20:15 sati kada se očekuje izlazak Saše Matića na pozornicu. Sigurni smo da će cijela dvorana u jedan glas pjevati „More tuge“, „Nađi novu ljubav“, „Samo ovu noć“, „Kralj izgubljenih stvari“, „Sto svirača“, „Idemo anđele“, „Poklonite mi nju za rođendan“ i sve druge velike hitove pjevača koji slovi za jednog od najboljih muških vokala.

Svi oni koji su posjetili neki od njegovih koncerata potvrđuju kako se radi o doživljaju koji se dugo pamti, pa će i čakovečki koncert zasigurno ostati u nezaboravnom sjećanju njegovim fanovima. Nakon 22 godine karijere koja je dosegla estradne vrhunce Saša Matić večeras je po prvi puta u Čakovcu i zato ne propustite ovaj jedinstveni glazbeni spektakl!

Komentari