Ne propustite!

LC Waikiki konačno stiže u Varaždin!

Objavljeno: 14.12.2023. 09:17

Zadnja izmjena: 14.12.2023. 09:33

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, sa preko 1200 trgovina u 58 zemalja diljem svijeta i na četiri kontinenta, otvara svoju trgovinu u Varaždinu. Povodom otvorenja trgovine u Retail parku Supernova od 16. do 18. prosinca, ne propustite sjajnu 3+1 promociju.

Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca, LC Waikiki, u subotu, 16. prosinca u 10:00 sati otvara vrata svoje trgovine u Varaždinu, u Retail parku Supernova. Tijekom prva tri dana, od 16. do 18. prosinca, LC Waikiki je odlučio razveseliti i počastiti svoje kupce svojom širom svijeta prepoznatljivom 3+1 ponudom – najjeftiniji od četiri kupljena artikla, dobivate gratis.

Također, LC Waikiki misli na vaše i naše mališane, koje ćemo obradovati sa našim animatorima, klaunom i face paintingom, uz dobru zabavu za još bolju kupovinu.

Ovo je već šesta trgovina LC Waikikija u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Vinkovaca, Rijeke i Kukuljanovo, s ambicioznim planovima za daljnje širenje.

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija boja i veličina od svojih konkurenata. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji – od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Uz njihovu liniju sportske odjeće, gotovo je nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku. Osim širokog izbora, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i sniženjima i posebnim ponudama tijekom cijele godine.

Moto brenda je da svi zaslužuju dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po razumnim cijenama.

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki stvara odjeću koja je moderna, ali i dostupna svima.

Komentari