provjerite

Povoljan shopping! Misliš da je nemoguće?! Otkrivamo gdje te čekaju najbolji popusti…

Objavljeno: 14.07.2022. 13:00

Zadnja izmjena: 14.07.2022. 13:00

Dok svi dižu cijene, Westgate ih spušta!

Svi već jako dobro znaju da su velika ljetna sniženja u punom jeku. Odlični popusti u Westgate Shopping Cityju svake godine nas sve više iznenađuju a ponuda je veća i raskošnija.

Pronađi i ti nešto za sebe u velikom izboru modnih komada, namještaja i kozmetike po odličnim popustima. Uživaj u popustima samo za tebe i pokaži svoju modnu domišljatost .

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Mango, Mohito, Terranova, Sinsay, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi.

Bilo da se radi o namještaju, dodacima za dom, svima dragim “krpicama” za obnavljanje garderobe u Westgate Shopping Cityju možeš pronaći sniženja na baš sve.

Mi ti predlažemo da u velikom izboru pronađeš ova tri looka koji će zadovoljiti i najzahtjevnije trendseterice

Dnevni look

Ove godine dašak glamura i profinjenosti u ljeto unose prozračni materijali. Kombinacija kratkih hlačica, majice i ravnih sandala idealna je za kavu ili dnevno druženje s ekipom, bilo da si u gradu ili na nekoj vrućoj ljetnoj destinaciji.

Look za plažu

Lagani materijali, raskošne i žarke boje pobrinut će se da kombinacija za plažu odiše profinjenošću kao s modne piste. Ne zaboravi na šešir koji će te zaštititi od paklenih vrućina.  

Večernji look

Haljina lepršavog i ugodnog materijala idealan je izbor za večeru ili pak koktel uz more. Uz dodatak potpetica u žarkoj boji… koje su složili bi se must have svakog večernjeg looka. Izbor je uistinu ogroman…

Spremno dočekaj vruće dane i otkrij uzbudljiva ljetna sniženja u Westgate Shopping Cityju!

Komentari