sve što je potrebno za sadnju

Proljeće u vrtnom centru Parkova

Objavljeno: 01.04.2019. 10:47

Zadnja izmjena: 01.04.2019. 10:47

Proljeće nam je stiglo! Nešto ranije nego inače, odlučno je zakoračilo u ovu godinu i probudilo prirodu iz hladnog zimskog sna. Svojim čarobnim pojavama mazi naša osjetila, ali nas i zove da se posvetimo radovima u našim vrtovima i dvorištima.

Vrijeme je za sadnju pa su Parkovi za svoje kupce pripremili osebujnu ponudu različitog bilja, kao bi svatko u vrtnom centru Parkova pronašao nešto za sebe. Vrtni centar Parkova, smješten u centru u Ulici G.Krkleca bb, svakom vrtlaru iz Varaždina i okolice dobro je poznato mjesto. Individualni pristup i vrtlari s dugogodišnjim iskustvom ono je po čemu se vrtni centar Parkova razlikuje od trgovačkih centara koji nude bilje.

Najkvalitetnije bilje za vaš vrt i dvorište

U ponudi vrtnog centra Parkova nalaze se cvatući grmovi, ukrasna stabla, drveće, zimzelene vrste različitih oblika, boja i načina rasta, bobičasto voće, trajnice, citrusi, mediteransko bilje, začini, ljekovito bilje, biljke idealne za formiranje živih ograda, sadnice vinove loze…U „moru“ biljaka teško je izdojiti neku od njih, a interesi svakog od nas različiti su. Stoga, predlažemo vam da posjetite vrtni centar Parkova, prošećite njime, uživate i pronađite svoju idealnu biljku.

Savjeti stručnih i iskusnih vrtlara

Ono najcjenjenije što možete besplatno dobiti u vrtnom centru Parkova je pomoć i savjet iskusnih vrtlara koji se temelji na dugogodišnjem radu u hortikulturi, a popraćen je ljubavlju i strašću prema biljkama. 

Sve potrebno za vrtlarenje

Osim biljaka, Parkovi u svojem vrtnom centru nude i popratni asortiman. Odaberite nešto iz široke palete repro materijala koji prati sadnju i uspješan uzgoj biljaka, namjenskih supstrata za sadnju, organskog stajskog gnojiva, tekućih gnojiva, ukrasne kore, tegla, vrtlarskih alata i pribora, sjemena povrća, cvijeća i trava i lukovice cvijeća.

Sve što jednom vrtlaru treba za njegov uspjeh pronaći ćete u vrtnom centru Parkova.

Komentari