westgate shopping city

Stiže West Shopping Utorak uz najbolje popuste

Objavljeno: 07.12.2020. 10:38

Zadnja izmjena: 07.12.2020. 10:39

Najpovoljniji Utorak u mjesecu, 8. prosinca, uz vrtoglave popuste za cijelu obitelj! Bliži nam se West Shopping Utorak! 8.12.2020. od 10 do 21 sat super popusti na mnogobrojan asortiman očekuju te samo u Westgate Shopping Cityju!

Božić nam se bliži i potraga za poklonima je u punom jeku. Pronađi poklone za svoje najmilije ali i nešto za sebe u velikom izboru odjeće, obuće, namještaja i kozmetike po odličnim popustima.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi. Potraga za božićnim poklonima nikad nije bila lakša uz ovako dobre popuste.

Nemoj zaboraviti ni na VELIKU BOŽIĆNU nagradnu igru, jer što više shoppingiraš, veće su i šanse da osvojiš novog limenog ljubimca. Sve što trebaš je potrošiti 200 kuna ili više, popuniti nagradni kupon i sačuvati račun, a Westgate Shopping City ti možda pokloni SEAT Ibizu ili neku od brojnih vrijednih nagrada.

Neke od popusta koji te čekaju ovaj utorak donosimo u nastavku :

AURORA JEWELRY & WATCHES

30% na vjenčano prstenje

20% na satove Tommy Hilfiger, Tad Baker, S.Oliver, Timberland i Police

BIMA

20% - 50% na odabrane igračke, posuđe, poklone i dekoracije

CCC

do 50% na označene artikle

FRODDO

15% na iznos računa

PERCASA

do 50% na dio asortimana

GALA TRADE

20% na jelke i borove

15% na led rasvjetu i dekoracije

TOM TAILOR

30% na cjelokupan asortiman

NEW YORKER

do 50% na određeni dio asortimana

TORBE I TO

30% na novu kolekciju

Komentari