dobro vino i druženje

Vinarija Kojter ugostila popularan band ''Kumovi''

Objavljeno: 27.01.2020. 18:57

Zadnja izmjena: 28.01.2020. 09:30

Foto: Vjeran Žganec Rogulja

Da su vino, dobra hrana i odlična svirka savršen spoj za ugodno druženje još je jednom dokazala vinarija Kojter. U svojem podrumu kojem su nedavno udahnuli novi sjaj ugostili su popularan band ''Kumovi''iz Zagorja koji već dugi niz godina osvaja hrvatsku publiku zaraznim hitovima (Isti je grad, Da mi život da, Rajna, Da sam često trijezan, Vikend dođe...) stvarajući blistavu karijeru.

Prijateljstvo vinarije Kojter i Kumova samo je još jedna od potvrda da su Međimurje i Zagorje usko povezani. Vina Kojter imaju tradiciju više desetaka godina i stavljanjem prioriteta na kvalitetu ispred kvantitete dokazuju svu raskoš lepeze vrhunskih sortnih vina. Njihov prepoznatljivi i sve više traženi očaravajući okusi osvajaju tržište koje zna prepoznati pravu kvalitetu među mnogobrojnim konkurentima.

Uz Kumove koji su u obnovljenoj postavi i koja se pokazala odličnom odlukom (novi frontman Tomislav Priher i pjevačica Elena Kleflin te stari članovi Siniša Lešković i Dado Leljak), druženje su uveličali mladi tamburaši ''Gospoda'' svojom odličnom svirkom čime dokazuju da im je zagarantiran prostor na Hrvatskoj estradi.

Oduševljeni gostoprimstvom i dobrim vibracijama domaćina iz vinske kuće Kojter, sigurno je da ovakva druženja vuku na još.

Komentari