NIZ FINANCIJSKIH USLUGA

WUSTENROT STAMBENA ŠTEDIONICA: KREDITI- dostupni svima i odmah

Objavljeno: 10.08.2018. 11:02

Zadnja izmjena: 10.08.2018. 11:52

Prije pola godine Wustenrot se preselio u novi prostor na Kapucinskom trgu, još pristupačniji građanstvu zbog blizine autobusnog kolodvora i podzemne garaže.U puna dva desetljeća prisutnosti u Hrvatskoj, Wustenrot stambena štedionica nudi niz financijskih proizvoda i usluga, no ovaj put pozornost žele skrenuti na kreditiranje naših sugrađana.

Jedan od temeljnih proizvoda Štedionice je stambeni kredit, s fiksnom kamatom, u kunama ili eurima, dostupan svima i odmah.Također nude kredite zaposlenima u inozemstvu.

Stambenim kreditom možete kupiti nekretninu, zemljište za gradnju, graditi ili adaptirati i opremiti svoj postojeći stambeni prostor, te time podići kvalitetu svog stanovanja uz nisku i fiksnu kamatnu stopu. Žele također skrenuti pozornost na prednost kod gradnje nekretnine, gdje im kao zalog služi zemljište na kojem se gradi i nije potrebna zamjenska nekretnina.

Na istom mjestu nude i rješenje za sve one koji imaju potrebu za gotovinskim kreditom, jer u suradnji sa partnerima pronalaze najbolje i najkvalitetnije rješenje za Vas.

Sve one koji im se obrate i realiziraju nešto kod njih za vrijeme trajanja Špancirfesta, čeka poklon. Za sve dodatne, besplatne informacije stoje na raspolaganju na adresi Kapucinski Trg 5, Varaždin, te na broj telefona 042/300 560.

Komentari