2.ŽNL: Mladost (M) i Orač drže startne pozicije nakon 11. kola

Objavljeno: 27.10.2014. 12:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nogometaši u drugim županijskim ligama proteklog vikenda odigrali su susrete 11. kola. U istočnom dijelu na vrhu je i dalje Mladost iz Margečana, dok je u zapadnom dijelu vodstvo preuzeo Orač...

Nogometaši iz Petrijanca kod kuće su pobijedili Vindiju 3:0 i zasjeli na prvo mjesto jer je Omladinac u ovom kolu bio slobodan. U ostalim susretima Vinica je pobijedila Novu Ves 5:0, Bratstvo Mladost iz Družbinca 9:3, dok su Majerje i Vratno odigrali bez pogodaka.

U sljedećem kolu vodeći Orač je slobodan, dok drugoplasirani Omladinac gostuje kod Vratna.

U istočnoj divizije 11. kolo otvoreno je u subotu, susretom vodeće Mladosti iz Margečana te Budućnosti u Vidovcu. Susret je završio pobjedom domaćina 2:1.

U preostalim susretima Zagorac je svladao varaždinsku Mladost 3:2, Mladost iz Varaždinskih Toplica Slobodu ŠN 5:0, a dva susreta završila su podjelom bodova. Sloboda Tužno i Beretinec odigrali su 0:0, dok je susret Trnja i Udarnika 32 završio 2:2.

U sljedećem kolu vodeća Mladost iz Margečana u susjedskom derbiju ugošćuje Slobodu iz Tužna, dok drugoplasirana Budućnost gostuje kod trećeplasirane Mladosti u Biškupcu.

Komentari