Dabrovi uoči gostovanja u Rijeci: Bit će teško, ali idemo na pobjedu

Nakon teškog gostovanja u Umagu, rukometaši Varaždina još jednom kreću na put, ovog puta u Rijeku gdje igraju protiv Zameta.

 

Objavljeno: 09.12.2013. 12:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

 

 

Riječane su u prvom kolu Dabrovi na domaćem terenu pobijedili s osam golova razlike, no od onda se Zamet posložio i presložio te pokazao da je jedna od boljih ekipa u Premijer ligi. Njihovo visoko četvrto mjesto to najbolje potvrđuje.

 

Bit će to pravi rukometni derbi, veselimo se toj utakmici, i kao i u svakoj dosad, idemo na pobjedu – ustvrdio je trener Dabrova Alan Belko.

 

No to neće biti lagano varaždinskoj ekipi, tim više što je kao i prošli tjedan izvan stroja Težak, a ovaj tjedan se ozlijedio i Dario Herman te će najvjerojatnije propustiti Rijeku. Uz to, lakše su ozlijeđeni i Horvat iKuduz, no za vjerovati je da će svi koji mogu, "stisnuti" zube još ova preostala dva kola.

 

- Nadam se da ćemo ići u što je moguće snažnijem sastavu, no koga nema, bez njega se može i mora, staro je pravilo. Očekuje nam vrlo teška utakmica, Zamet je odlična ekipa, morat ćemo svi dati svoj maksimum, kako u obrani, tako i u napadu da bi stigli do pobjede – istaknuo je Alan Belko.

 

Uoči Zameta treniralo se u odličnoj atmosferi, izuzev što su je malo pokvarili problemi s ozljedama. Dabrovi su maksimalno motivirani, tim više što se u Umagu igra još jedan derbi, između Umaga i Poreča, stoga će sva pažnja rukometne javnosti biti usmjerena na ove dvije utakmice.

 

Nakon Rijeke, varaždinski rukometaši imaju još jedan susret, derbi sezone u Poreču, nakon kojeg će uslijediti prvenstvena pauza.

 

Ma kakav Poreč, o tome ne razmišljamo. Samo nam je Rijeka na pameti i kako pobijediti Zamet. Idemo utakmicu po utakmicu, to je jedini recept – zaključio je Belko.

 

Komentari