Final Four Liga bez granica - u finalu Lepoglava i Rogaška Slatina

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 13.04.2013. 14:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Pobjedom nad momčadi Petrijanca 83:82 Lepoglava se plasirala u finale ovogodišnjeg Final Foura Lige bez granica koji se igra u Lepoglavi.

Lepoglava je do prilike da se u finalu bori za naslov prvaka došla u dramatičnoj završnici uzbudljive utakmice. Bila je to utakmica u kojoj su domaćini u jednom djelu imali i deset koševa razlike, ali nisu uspjeli spriječiti odličnu tricašku večer Petrijančana pa je neizvjesnost trajala do samog kraja.

Drugi finalist je Rogaška Slatina koja je u slovenskom polufinalu savladala Pristavu 80:73. Bila je to također dramatična utakmica koja će ostati zapamćena po lomu noge jednog od igrača Rogaške Slatine. Njegovi su suigrači nakon toga, nešto više od šest minuta prije kraja utakmice, preokrenuli rezultat, odnosno vodstvo Pristave koja je u jednom trenutku iznosilo 16 koševa razlike.
Finalni susret između Lepoglave i Rogaške Slatine igra se u danas u 18  sati. Prije toga, u 16 sati, u utakmici za treće mjesto sastat će se
Petrijanec i Pristava.

Inače, tijekom prvog dana Final Foura otvorena je filatelistička izložba Dražen Petrović koja se može razgledati u holu lepoglavske školske sportske dvorane.

Komentari