HRVATSKA - FINSKA

Foto - U21 reprezentacija ostala dužna varaždinskim navijačima

Objavljeno: 29.03.2022. 19:22

Zadnja izmjena: 29.03.2022. 20:05

Mlada nogometna reprezentacija danas je u Varaždinu odigrala još jedan kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo pred oko 1.500 varaždinskih ljubitelja nogometa. Nakon 0:0 s Austrijom u petak, danas su izgubili od Finske 2:3 (0:3).

Susret je bio za za zaborav od samog početka. Finci su vrlo brzo i lako odlazili u tranziciju i tada su bili vrlo opasni pred našim golom. Već u 11. minuti Skytta je doveo u goste u vodstvo, da bi isti igrač postigao još jedan gol u 29. minuti. Do kraja poluvremena naši reprezentativci nisu se uspjeli oporaviti od šoka, da bi u sučevoj nadoknadi Ablade postigao gol za 0:3.

U drugom dijelu bolja Hrvatska, onakva kakvu su varaždinski navijači željeli gledati od prve minute. U 68. minuti Šimić promašuje jedanaesterac, ali već tri minute kasnije Šutalo daje gol nade. Hrvatska nastavlja s ofenzivnom igrom koja je dala rezultat u 87. minuti. Fruk jakim udarcem s ruba šestnaesterca postiže gol za 2:3. Međutim, prekasno probuđena Hrvatska nije uspjela do kraja susreta izjednačiti.

Ovaj poraz nije dobrodošao hrvatskoj U21 reprezentaciji, ali i dalje je ostala vodeća momčad skupine A za odlazak na EP.

 

 

 Hrvatska U21 - Finska U21 2:3 (0:3)

Hrvatska U21: Kotarski, Stanišić, J.Šutalo, B.Šutalo, Vušković, Sučić, Palaversa, Franjić, Baturina, Šimić, Marin.

Finska U21: Sinisalo, Hamalainen, Tihi, Koski, Tauriainen, Antman, Suhonen, Marhievm, Skytta, Ablade, Hakans

  

Komentari