Futsal: Alumnus očekivano u polufinalu Kupa

Objavljeno: 18.11.2014. 23:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Prvak županijskoga kupa Fotex nije uspio iznenaditi večeras u Vidovcu favoriziranog prvaka Hrvatske Alumnus, Zagrepčani su slavili s visokih 8:3, međutim Nedeljančani i njihovi gosti ljubiteljima su futsala svejedno priuštili prekrasnu sportsku predstavu.

Igrom i rezultatom Fotex nije mogao parirati, tim više što Nedeljančani nisu nastupili u svojem poznatom najjačem sastavu čiji su članovi i sve poznatiji Marko Rog kao i trenutačni rekonvalescent Alen Herceg. Zagrepčani su vrlo brzo opravdali ulogu favorita, Luka Jurlina je već u 1. minuti doveo Alumnus u vodstvo, pet minuta kasnije Ivan Matan je povisio na 2:0, a u 8. minuti već je bilo 3:0 (strijelac Vlatko Brnić), za momčad koja je službeno – iako se igralo u Vidovcu – u ovoj utakmici bila domaćin.

Nedeljančani su do poluvremena održali tih 0:3, međutim u nastavku je Alumnus novi golom Jurline pa onda i autogolom Zorana Lukavečkog povisio prednost na 5:0. Tek je nakon toga krenuo golovima i Fotex, baš je Lukavečki „ispravio“ sam sebe za 5:1, potom su Kristijan Grbeša i Luka Perić povisili na 7:1 pa je Patrik Tuđan smanjio na 7:2, Matej Horvat opet digao na 8:2 za Alumnus, da bi u zadnjoj minuti Tuđana postigao svoj drugi pogodak za konačnih – 8:3.

Alumnus se dakle plasirao u polufinale Kupa, Fotexu ostaje lijepa uspomena, činjenica da su u Vidovcu imali priliku ugostiti prvaka Hrvatske i sudionika UEFA-ine Lige prvaka u futsalu.

Komentari