GRK Varaždin: Priključuje se Ante Tokić, u srijedu utakmica s Ivančicom

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 12.08.2013. 13:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Rukometaši Varaždina su završili pripreme u Sloveniji, a ovaj tjedan trenirat će u Areni Varaždin. Treninzima se od danas priključuje i Ante Tokić, a ovaj tjedan igraju i prve trening utakmice...

Rukometaši Varaždina u nedjelju su se vratili s priprema iz Domžala, vrlo zadovoljni odrađenim poslom u "deželi". Od ponedjeljka počinju i s treninzima u Areni Varaždin, a njima se priključuje i Ante Tokić, najbolje desno krilo svijeta.

Tokić je nakon svjetskog prvenstva za juniore u BiH dobio nešto slobodnog vremena, a danas u 18:30 bit će na prvom treningu u Areni Varaždin. Ante je ugovor s GRK Varaždinom potpisao na dvije godine.

Osim treninga, ovaj tjedan će rukometaši Varaždina igrati i prve pripremne utakmice. U srijedu, s početkom u 18 sati protivnik će im biti ekipa Ivančice. U subotu slijedi i prva snažnija utakmica, protiv Bjelovara u 19 sati, a oba susreta igraju se u varaždinskoj Areni.

I još jedna dobra stvar za trenera Belka. Mladi lijevi vanjski igrač Varaždina, 18-godišnji Ante Kuduz, krenuo je sjajno u svjetsko kadetsko prvenstvo, riješivši utakmicu protiv Francuske. Konačan rezultat bio je 29:28, a Kuduz je bio prvi strijelac utakmice, sa sedam golova, od čega šest u drugom poluvremenu. Ante je imao sjajan šut (7/8), a uz to i četiri blokade.

Danas naša kadetska reprezentacija igra utakmicu protiv Brazila, koji je u prvom kolu iznenadio Španjolsku, tako da s današnjom pobjedom mogu osigurati prolazak u sljedeći krug natjecanja, i to vjerojatno kao prvoplasirana ekipa skupine.

Komentari