Hiddink objavio popis igrača za Hrvatsku bez Sahina

Objavljeno: 04.11.2011. 17:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: worldcupblog.org

Izbornik Turske, Guus Hiddink, objavio je popis igrača na koje računa za susret s Hrvatskom, piše Nikola Vlahović za sportnet.

Bliže se dodatne kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine, a nakon što je Slaven Bilić objavio na koje igrače računa, istu stvar je napravio i Guus Hiddink.

Turski izbornik odlučio je da će poštedjeti Nurija Sahina. Naime, veznjak se tek oporavio od ozljede i još uvijek nije u natjecateljskom ritmu.

Igrači Turske okupljaju se u nedjelju te počinju pripreme za utakmicu protiv Hrvatske. Prva utakmica igra se u Istanbulu 11. studenog, a uzvrat je četiri dana kasnije u Zagrebu.

Turski reprezentativci:

Vratari: Volkan Demirel (Fenerbahče), Tolga Zengin (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standard Liege)

Braniči: Gökhan Gönül (Fenerbahče), SabrI Sarioglu (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray) Ömer Toprak (Leverkusen), Egemen Korkmaz (Bešiktaš), Giray Kaçar (Trabzonspor), Hakan Balta (Galatasaray), Ismail Köybaşi (Bešiktaš)

Vezni red: Hamit Altintop (Real Madrid), Gökhan Töre (Hamburg), Selçuk Şahin (Fenerbahče), Mehmet Topal (Valencia), Emre Belözoglu (Fenerbahče), Selçuk Inan (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahče), Arda Turan (Atletico Madrid), Ozan Ipek (Bursaspor)

Napadači: Burak Yilmaz (Trabzonspor), Kazim Kazim (Galatasaray), Umut Bulut (Toulouse), Halil Altintop (Trabzonspor)

Izvor: sportnet.hr

Komentari