KK Grafičar: Plus 27 u Đurđevcu, sutra u Križevcima

Objavljeno: 15.09.2014. 22:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Košarkaši najboljega kluba Varaždinske županije, KK Grafičara iz Ludbrega, odradili su prvu pripremnu utakmicu. U Đurđevcu su momčad Mladosti pobijedili s visokih 111:84, a sljedeću provjeru imaju već sutra, u Križevcima protiv Radnika.

U Đurđevcu su Ludbrežani, bez obzira što je bila riječ tek o prijateljskom srazu, apsolutno opravdali status najbolje momčadi u regiji, status koji su dokazali u prošloj sezoni kako naslovom prvaka u A-2 ligi Sjever tako i osvajanjem regionalnoga kupa. Pa ipak, prvi operativac kluba a ujedno i trener Siniša Beser, ne misli da je rezultat realan.

- Ne dočarava pravi odnos snaga, naši domaćini odigrali su puno bolje od konačnog rezultata, ali dobro. Bilo je dosta naših grešaka u igri, međutim imamo vremena ispraviti do 10. listopada, kad počinje nova prvenstvena sezona – komentar je Besera nakon prve provjere svoje momčadi.

Nakon sutrašnje utakmice u Križevcima, novu će priliku za uigravanje „grafičari“ imati u subotu i nedjelju, kada u svojoj dvorani organiziraju tradicionalni košarkaški turnir na kojem će nastupiti četiri ekipe. U subotu će u 15 sati na parket dvorane u Ludbregu Grafičar i Ivančica, nakon županijskih rivala snage će odmjeriti Podravac iz Virja i Radenska iz Murske Sobote, u nedjelju pak će se u 15 sati igrati za treće mjesto, a u 17 sati finale.

Komentari