ŽRK Koka

Koka lako svladala slabašni Split i pobjedom startala u drugi dio sezone

Objavljeno: 30.01.2016. 18:15

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 17:34

Rukometašice Koke uspješno su ušle u drugi dio sezone Prve hrvatske rukometne lige za žene, slaveći na domaćem terenu protiv rukometašica Splita 30:23.

Kokice su se u tom susretu pokazale kao znatno bolji protivnik od pretposljednje ekipe lige i ni u jednom trenutku utakmica nije dolazila u pitanje.

U šestoj minuti imale su prednost od 4:2, a do 19. minute uspjele su se odlijepiti na plus pet (10:5). U posljednjih deset minuta prvog dijela igrala je samo varaždinska ekipa, koja je iz minute u minutu povećavala svoju prednost te se na odmor otišlo rezultatom 18:9.

U nastavku su Varaždinke još dodatno povećale prednost i njihova najveća razlika na susretu iznosila je plus 11. No, trener Vladimir Canjuga u posljednjih 20 minuta susreta priliku je dao svim igračicama pa su Splićanke na kraju ublažile poraz. Završilo je 30:23.

- Zadovoljan sam igrom u prvom dijelu i dosta dobro su cure ispunjavale zadatke. U nekim trenucima nisu bile koncentrirane jer se znalo da ćemo slaviti, a drugom dijelu dao sam priliku svim curama kako bi ih se afirmirao mlade igračice- rekao je trener Koke, Vladimir Canjuga.

Najraspoloženija u redovima Koke danas je bila Josipa Tomić koja je zabila sedam golova, dok se Ana Marija Babić šest puta upisala u strijelce.

U sljedećem kolu Koka odlazi na teško gostovanje kod drugoplasirane Lokomotive.

- Idemo se boriti protiv Lokomotive i izvući što povoljniji rezultat - zaključio je Canjuga.

Djelić atmosfere s prvenstvene utakmice protiv Splita donosimo u fotogaleriji.

Komentari