Kokice u Areni snage odmjeravaju s neugodnom Trešnjevkom

Piše: Zvonka Keliš

Objavljeno: 14.12.2013. 08:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger - ilustracija

Rukometašice varaždinske Koke ove će subote ponovno zaigrati na svome terenu, u svojoj dvorani i pred svojom publikom, a snage će u sklopu 13. kola 1. HRL za žene odmjeriti s uvijek neugodnom Trešnjevkom kojoj su Varaždinke na gostovanju otkinule itekako vrijedan bod.

U odličnom su pozitivnom pobjedničkom nizu igračice Nevena Hrupeca te će stoga u posljednjem kolu 1. HRL za žene u ovoj kalendarskoj godini pokušati nastaviti s odličnim igrama i sigurnim pobjedama kako bi se u onu novu možda otisnule i s koje pozicije na ljestvici više.

Iza Kokica sada su, naime, posljednja slavlja nad Osijekom, Umagom i Dugim Selom, a po sedmo ovosezonsko krenut će ove subote u velikoj dvorani varaždinske dvorane uz Dravu.

Petoplasirana Trešnjevka, koja stiže u goste Varaždinkama ove subote, te koja se tek s bodom više smjestila stepenicu iznad rukometašica Koke, iza sebe je u dosadašnjem dijelu sezone ostavila šest pobjeda, dva neriješena rezultata te tri poraza stoga zasigurno u posljednjem kolu polusezone, nakon uvjerljivog slavlja nad Splitom želi osvojiti nove vrijedne bodove.

No, na tome joj putu neće biti lako jer će varaždinske rukometašice na domaćem terenu, uz zasigurno odličnu podršku svoje publike te s vrlo dobrom igrom koju prikazuju u posljednje vrijeme, koračati ka istim tim vrijednim bodovima koje ih možda uzdignu na ljestvici te s kojima će na lijep način okončati prvi dio sezone.

Nakon seniorki Koke koje će zaigrati u velikoj dvorani varaždinske Arene, u onoj maloj u 19 sati odigrat će se susret 3. lige u kojem će se mlađe Kokice suprotstaviti ekipi Mlinara iz Križevaca te će također pred svojim navijačima u derbiju kola pokušati izboriti odličnu pobjedu.

Susret 13. kola 1. HRL za žene između Koke i Trešnjevke na rasporedu je u 17 sati.

Komentari