Lovren ozlijedio koljeno, Bilić u problemima uoči Turske

Objavljeno: 03.11.2011. 12:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Drago Sopta/ Cropix

Dejan Lovren  u 38. minuti utakmice s Realom morao je napustiti igru zbog ozljede koljena. Pokušavajući blokirati jedan udarac Cristiana Ronalda, 22-godišnji se stoper sudario sa suigračem Anthonyjem Reveillereom. Minutu kasnije Lovren je iznesen s terena, a zamijenio ga je Kone, piše index.

Još se ne zna koliko je ozbiljno, ali branič Lyona bi mogao propustiti utakmicu reprezentacije protiv Turske.

- Izašao je zbog boli u koljenu. Više ćemo znati sutra nakon što Lovren obavi liječničke preglede-rekao je trener Lyona Remi Garde.

Izostanak Lovrena bio bi veliki udarac za reprezentaciju uoči ključne utakmice s Turskom. Posebno jer u obrani imamo velikih problema, zbog ozljede je otpao Ivan Strinić, a iz istog razloga je upitan Vedran Ćorluka.

U razgovoru s Juricom Rakićem doznali smo kako je nešto prije podneva Lovren podvrgnut magnetskoj rezonanci. Rezultati će biti poznati u popodnevnim satima.

- Doktori su rekli da ništa nije slomljeno, ali točno ćemo znati o čemu je riječ nakon magnetske rezonance. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Prije desetak dana osjetio sam laganu bol u koljenu, ali nisam mario, želio sam igrati. Izgleda da sam pogriješio u procjeni, morao sam potražiti pomoć-  rekao je Lovren.

Izvor: index.hr

Komentari