Mršić: Nema govora o puštanju utakmice Istri 1961

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 21.05.2011. 14:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Damir Glibusic / CROPIX

Nogometaši i stručni stožer vinkovačke Cibalije ljute najave da će danas namjerno izgubiti domaću utakmicu s Istrom (19 sati).

- Bez obzira tko bude istrčao danas na teren u utakmici protiv Istre 1961 mogu jamčiti da će dati sve od sebe. Želja mojih igrača i mene je prije svega završiti prvenstvo pobjedom i tako se na najbolji mogući način odužiti našim navijačima na podršci koju nam pružaju sve vrijeme - rekao je trener Cibalije Stanko Mršić, komentirajući sve glasnije najave da će Vinkovčani danas prepustiti bodove gostima kojima su oni prijeko potrebni u borbi za opstanak.

Priče dodatno podgrijava činjenica da pobjeda i tri nova boda Cibaliji ništa ne znače, ali da bi Puljanima podigli šanse za opstanak u 1.HNL.  I igrači Cibalije najavljuju da će dati sve od sebe te da ih priče o navodnom puštanju utakmice Istri 1961 ljute i dodatno motiviraju.

Jedan od ponajboljih igrača Cibalije ove godine Tomislav Čuljak kaže da se zadnjih dana oko ove utakmice mnogo toga govori i stalno nešto špekulira, ali da će i on i njegovi suigrači dati sve od sebe da pobjede. U pričama oko puštanja spominje se i da Mršić neće zaigrati danas sa prvim sastavom nego da će priliku dobiti igrači koji su slabije nastupali ove godine.

Inače, Cibalija igra s kombiniranim sastavom i u zadnjih nekoliko kola, no oni kojima je pružena prilika davali su sve od sebe na terenu kako bi stekli trenerovo povjerenje i pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Kako će biti danas ostaje za vidjeti.


Komentari