Najbolji strijelac 2.ŽNL Istok bivši hrvač i budući pravnik, a zapadne divizije montažer guma

Objavljeno: 12.11.2015. 19:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Fotomontaža

Završio je prvi dio sezone u drugim županijskim ligama, a znaju se i najbolji strijelci. U istočnoj diviziji to je Mario Ivandić iz topličke Mladosti, dok je u 2.ŽNL Zapad to Antonio Vrček iz Sračinca.

Proteklog vikenda s nogometom za ovu godinu završili su nogometaši u 2.ŽNL Istok. Jesenski prvak je vidovečka Budućnost koja ima tri boda više od drugoplasirane Slobode Tužno te četiri više od varaždinske Mladosti. Na četvrtom mjestu je toplička Mladost sa šest bodova manje od Vidovčana.

Baš iz topličke ekipe dolazi najbolji strijelac lige. Riječ je o Mariju Ivandiću koji je u devet kola zabio 12 golova.

- Ove sezone imamo dobro ukomponiranu ekipu. Vratili su se neki domaći dečki i dobro izgledamo na terenu. Moram pohvaliti suigrače koji me hrane loptama i bez njih ovih 12 golova ne bih postigao - rekao je Ivandić koji je pet godina trenirao hrvanje u Hrvačkom klubu Vindija.

- Hrvanje je moja velika strast, no zbog fakultetskih obveza sam odustao. Jednostavno sve to zajedno nisam mogao uskladiti - rekao je 25-godišnji Mario koji je stigao i do trećeg mjesta na Prvenstvu Hrvatske slobodnim stilom. No, kako to da se prebacio u nogomet?

- Nogomet igram rekreativno, dok se hrvanju trebalo više posvetiti. Ekipa je na nogometu zbilja odlična i pravi smo prijatelji na terenu i izvan njega- rekao je Ivandić koji očekuje da će se njegova ekipa u drugom dijelu sezone boriti za vrh lige.

- Prvenstvo je vrlo izjednačeno i za vodećima zaostajemo samo šest bodova. Vjerujem da ćemo svima pomrsiti račune - objasnio je bivši hrvač, a trenutno student treće godine Pravnog fakulteta u Zagrebu.

U zapadnoj diviziji najbolji strijelac je Antonio Vrček zvani Vujča iz Nogometnog kluba Sračinec, a zabio je čak 16 golova.

- U dobroj sam golgeterskoj formi bio, no za moje golove je zaslužna ekipa - rekao je 30-godišnjak koji je u svojoj karijeri promijenio nekoliko austrijskih niželigaša, prošle sezone igrao je za cestički Polet, a ove sezone skrasio se u matičnom klubu.

- Ove sezone imamo odličnu momčad za taj rang natjecanja. Jesenski smo prvaci i vjerujem da ćemo na proljeće stići do naslova s osjetnijom razlikom - zaključio je Vrček koji je radi kao montažer guma u velikoj varaždinskoj tvrtki koja proizvodi gume te nudi vulkanizerske usluge.

Komentari