Nogometna subota: Varaždin dočekuje Oriolik, Varteks kod Mladosti Komet

Objavljeno: 20.11.2015. 11:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: FOTO: Siniša Sović

U samoj samo završnici prvih dijela prvenstva u kojima se natječu nogometni klubovi iz Varaždinske županije, a u subotu će se odigrati pretposljednje kolo Međužupanijske lige i posljednje kolo ove jeseni u 3.HNL Istok.

Trećeligaš Varaždin koji drži 15. poziciju lige u 15. kolu od 14 sati na stadionu Varteksa dočekuje Oriolik. Gosti su na solidnom osmom mjestu lige s 21 osvojenim bodom pa Varaždincima neće biti nimalo lako. No, varaždinski sastav u posljednja tri kola uknjižio je sedam bodova pa Varaždinci puni samopouzdanja iščekuju susret protiv nogometaša iz Oriovca.

Drugi trećeligaš iz Varaždinske županije Podravina odlazi na Croatiji u Đakovo. Riječ je o susretu ekipa iz donjeg dijela tablice budući na to da su Ludbrežani na 13. mjestu lige, a njihovi subotnji protivnici su na 10. mjestu.

Na teren u subotu izlaze i dva županijska predstavnika u Međužupanijskoj ligi . Desetoplasirani Varteks odlazi na teško gostovanje kod trećeplasirane Mladosti Komet u Prelog, dok Plitvici iz Gojanca neće biti lako u gostima kod četvrtoplasiranog Nedelišća.

Preostala četiri susreta varaždinsko - međimurske lige igraju se u nedjelju.

Komentari