Novomarofčani po iznenađenje protiv vodećeg Nacionala

Andrej Švoger

Objavljeno: 12.12.2014. 11:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva

Malonogometaše Novog Marofa u petak od 20,30 sati čeka posljednji ovogodišnji susret u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Novomarofčani u sklopu 11. kola gostuju kod vodećeg Nacionala...

Novomarofski malonogometaši su u proteklom kolu upisali prvi ovosezonski remi protiv ekipe Brod 035. Pobjedu su ispustili u posljednjoj sekundi kada su Brođani pogodili za 4:4.

- Šteta što nismo stigli do punog plijena, no osvojili smo 13 bodova u 10. kola što je veliki uspjeh - rekao je Ivan Sokser, malonogometaš Novog Marofa kojem slijedi posljednje kolo ove jeseni. Novomarofski malonogometaši gostuju u Zagrebu kod vodećeg Nacionala koji je u 10. kola upisao osam pobjeda i dva remija.

- Zagrepčani su apsolutni favoriti. Riječ je o ekipi koja ima nekoliko igrača vrhunskih individualnih kvaliteta tako da moramo na njih posebno pripaziti. Mi ćemo svoju priliku tražiti iz kontra napada i tako pokušati napraviti iznenađenje - rekao je Sokser.

Istaknimo da trener Novog Marofa Goran Mamić u susretu protiv Morine, Novaka, Kovača i društva neće moći računati jedino na kartoniranog Krunoslava Hruškara.

Komentari