ODBOJKA Zagrebačka Mladost i Pribislavec zagrijali Varaždinke za turnir u Viškovu

Objavljeno: 19.09.2015. 16:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Odbojkašice Varaždin Volleya, člana 1. B lige, odigrat će čak četiri pripremne utakmice u svega tjedan dana. Nakon gostovanja u Zagrebu kod druge ekipe HAOK Mladosti odmjerile su snage s Pribislavcom, a već danas očekuje ih kvalitetan turnir u Viškovu kod Rijeke.

Varaždinke se sve intenzivnije pripremaju za svoju drugu sezonu u 1. B ligi, u kojoj ne skrivaju ambiciju lova na neko od prvih pet mjesta. Da te ambicije nisu bez temelja potvrdile su već i provjerne utakmice s Fortis Voltom i Siskom, no najbolji test vrijednosti bilo je ipak ovotjedno gostovanje u Zagrebu, kod aktualnog prvaka 1. B lige, HAOK Mladosti 2.

- Prvi smo set izgubili, drugi dobili, dok je igrala naša udarna postava. Onda smo testirali i našu tzv. drugu postavu i taj smo dio igre glatko izgubili, međutim raduje da smo s najboljom ekipom parirali Mladosti koja je, samo za ilustraciju, prošlo prvenstvo okončala bez ijednog poraza – zadovoljan je s razlogom trener Varaždin Volleya, Ivica Đolonga.

Varaždinke su u još jednoj trening utakmici uvjerljivo pobijedile Pribislavec, a već danas nastupaju na prilično kvalitetnom turniru u Viškovu kod Rijeke. Sudjeluju četiri ekipe, u prvim će utakmicama igrati tamošnji 1. B-ligaš Sveti Matej 06 i Varaždin Volley te prvoligaš Rijeka i drugoligaš Matulji. Pobjednici će igrati finale za trofej pobjednika turnira.

Komentari