Poznato vrijeme održavanja okruglog stola o budućnosti varaždinskog nogometa

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 06.11.2015. 09:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Siniša Sović

Gradonačelnik Habuš u srijedu je izvijestio varaždinsku javnost da će u ponedjeljak i utorak, 9. i 10. studenog održati okrugli stol na temu o budućnosti Nogometnog kluba Varaždin, a sada nam je poznato točno vrijeme održavanja okruglog stola.

Habuš je prije konferencije za medije razgovarao s dvije suprotstavljene struje u varaždinskom nogometu koje su mu iznijele ideje i zamisli o spasu posrnulog varaždinskog nogometa.

Gradonačelnik se odlučio da se održati okrugli stol na tu temu. On je zakazan za ponedjeljak, 9. studenoga u 17 sati u Gradskoj vijećnici.

Ideja je da se na konstruktivnu raspravu i konsenzus u pronalaženju rješenja situacije u Nogometnom klubu Varaždin pozive sve zainteresirane strane. Na tematsku raspravu, koja je otvorena za javnost, uz članove gradskog vijeća poziva predstavnike Nogometnog kluba Varaždin, Nogometnog kluba Varteks, Županijskog nogometnog saveza, Zajednice športskih udruga i novinare. Javni poziv upućuje i potpisnicima nedavnog pisma varaždinskih nogometnih legendi  te svima koji se žele pozitivnim pristupom uključiti u zajedničko rješenje situacije u Nogometnom klubu Varaždin.

Komentari