Pregršt medalja za varaždinske jahačice

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 16.09.2014. 08:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Jahačice Konjičkog kluba Varaždin proteklog vikenda sudjelovala se na dva turnira u dresurnom jahanju na zagrebačkom hipodromu i osvojile pregršt plaketa.

Riječ je o trećem kolu Croatia Cup-a i treće kolo Karoca Dressage Cup-a, a održano je ujedno i finale Karoca Dressage Cup-a.

Prvog dana natjecanja u A utakmici (jahači mlađi od 16) prvo mjesto osvojile su Marta Barbir i Luna, a druge su bile Marija Bilić i Alfa. U kategoriji jahača starijih od 16 godina, Lidija Rijavec i Cony stigli su do drugog mjesta, dok su Karla Miklautz i Luna u L utakmici osvojile su prvo mjesto. U M utakmici drugo mjesto osvojila je Maša Schneider s Hidalgom, dok su Ines Kovačević i Centaur Argonaut bili su treći.

Drugog dana natjecanja, u A utakmici (jahači mlađi od 16 godina) pobijedila je Mirjam Bilić s Alfom, drugo mjesto osvojila je Marta Barbir s Lunom, dok je do trećg mjesta stigla Marija Bilić sa Alfom. Cure su također tim poredkom bile plasirane i za Karoca Dressage Cup. Lidija Rijavec i Cony pobijedile su u kategoriji jahača starijih od 16 godina. U L utakmici pobjedu su odnijeli Karla Miklautz i Luna, dok su Maša Schneider i Hidalgo osvojili treće mjesto u M utakmici, te također i treće mjesto za Karoca Dressage Cup.

Komentari