STK Varaždin

Stolnotenisačice uvjerljive na 3. turniru Hsts-a u Krapini

Objavljeno: 31.01.2016. 17:30

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 09:49

Foto: STK Varaždin

Brojne igračice i igrači STK Varaždin prvog dana 3. turnira Hstsa ostvarili su sjajne rezultate. Naime, Mihaela Brodar je u konkurenciji juniorka osvojila 3. mjesto kao i Tena Kovaček u konkurenciji mladih kadetkinja... 

Mihaela je u svojoj grupi osvojila 1.mjesto svladavši konkurenticu za juniorsku reprezentaciju Karlu Franović rezultatom 3:2. U reprizi četvrtfinala od prije dva tjedna i 2.turnira Hstsa ponovno je bila bolja od još jedne konkurentice za juniorsku reprezentaciju Leone Šantek i to opet rezultatom 3:2. 

U polufinalu je igrala s kasnijom pobjednicom Emom Marn, sjajnom igrom povela 1:0 u setovima i 6:3 u drugom, ali je nakon par prasica i malo sreće za Marn susret ipak otišao u korist igračice iz STK Aquaestila. 

Ovim rezultatom i ponajprije igrom Mihaela Brodar je potvrdila da spada medu 4 najbolje juniorke u Hrvatskoj.

U kategoriji mladih kadetkinja Tena Kovaček sigurnom igrom bez izgubljenog seta došla je do polufinala gdje ju je zaustavila Janja Matiješec iz STK Ljubešćice.

Bio je ovo sjajan uvod za nastup prve perjanice kluba seniorske reprezentativke Petre Petek koja je bez obzira na ishod turnira već prije osigurala odlazak na SP u Maleziji krajem mjeseca veljače.

Komentari