Treća HNL: Varaždin petardom i kod preloške Mladosti, slavila i Podravina

Objavljeno: 03.05.2014. 19:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Nogometaši Varaždina pobijedili su u Draškovcu prelošku Mladost s glatkih 5:0, a Podravina je u Ludbregu s tijesnih 3:2 bila bolja od Slatine.

Varaždinski nogometaši odigrali su još jednu furioznu utakmicu, ne pruživši domaćinu gotovo ni minimum šansi. Mreže su mirovale do 29. minute , kad je Petrović na asistenciju Roginića pogodio za 0:1.

Tri minute prije odmora Rebernik je proigrao Roga, ovaj lažnjakom izbacio svog čuvara i zabio ispod vratara za 0:2.

U 61. minuti brzi Petrović je opet pobjegao domaćoj obrani za O:3, a isti je igrač  tri minute prije kraja utakmice  srušen u kaznenom prostoru, za penal iz kojeg je Režić pogodio pod prečku za visokih 0:4. Samo minutu kasnije Roginić je sjajno probio lijevu stranu , a na 2. stativi Petrović je zakucao loptu u mrežu za svoj 3. pogodak i konačnih 0:5.

Zanimljivo je da su nogometaši Varaždina u zadnje četiri utakmice postigli čak 25 pogodaka (10 Čakovcu, po 5 Nedelišću, Virovitici i Mladosti). Toniju Petroviću pak očito Preložani leže, u jesenskoj 3:0 pobjedi postigao je sva tri pogotka, danas pak je dodao još tri i izboreni penal.

U Ludbregu je Podravina svojim navijačima priuštila novih teških 90 minuta, i protiv Slatine Ludbrežani su gubili i ganjali rezultat, ali su na kraju uspjeli izboriti tijesnu 3:2 pobjedu.

Komentari