Trojica bivših varteksovaca i varaždinski vratar pojačali Međimurje

Objavljeno: 21.01.2015. 15:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sobota.info

Trojica bivših igrača Varteksa i varaždinski vratar pojačali su trećeligaša Međimurje. Boje crno - crvenih u drugom dijelu sezone nosit će tako Matija Kristić, Mario Sačer, Toni Petrović i Jurica Valentić...

Stoper Kristić u svojoj karijeri branio je boje Varteksa, Slaven Belupa, poljske Zagłębije Lubin, ruskog Luch-Energiya iz Vladivostok, Zeline, austrijskog Neuberga, a posljednji angažman imao je u slovenskom Zavrču.

Međimurju se priključio i napadač Toni Petrović te vratar Jurica Valentić koji je u prvom dijelu sezone branio boje Nafte iz Lendave, a branio je za Slobodu i Nedeljanec.

Najzvučnije pojačanje Međimurja je Mario Sačer koji je kao junior Varteksa otišao u Hajduk. Tamo se baš i nije naigrao pa se 2010. godine vratio u Varaždin gdje je bio do izbacivanja NK Varaždina u najniži rang natjecanja. U sezoni 2012./2013. nastupao je za slovensku Muru 05, iduće sezone branio je boje Istre, a prošle godine potpisao je za albanski Partizani. Ove sezone igrao je za Podravinu, a u drugom dijelu sezone dogovorio je suradnju s Međimurjem.

- Obećao sam treneru Kovačeviću ako ne pronađem inozemni angažman do 20. siječnja da ću stići u Međimurje. Imamo ekipu za sam vrh Treće lige i vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone ući među prvih pet momčadi lige - rekao je Sačer, novi igrač Međimurja koje trenutno drži 12. mjesto 3.HNL Istok.

Komentari