Mininogomet

U-21 reprezentacija Hrvatske priprema se u Varaždinu

Objavljeno: 08.07.2016. 11:41

Zadnja izmjena: 08.07.2016. 11:41

Mininogometna U-21 reprezentacija Hrvatske, koja se posljednjih dana priprema u Varaždinu privodi svoje pripreme za nadolazeći Euro kraju.

- Već idući četvrtak putujemo u Prag na Europsko prvenstvo. U skupini nas očekuju reprezentacije Rumunjske, Bugarske i Slovačke, a s obzirom na prikazano u današnjoj pripremnoj utakmici protiv reprezentacije Međužupanijske  lige i pobjede od 9:1, veliki sam optimist. Također, posebno bih se želio zahvaliti općini Trnovec Bartolovečki koja nam je ustupila teren za pripreme, te našem generalnom sponzoru, tvrtki „Bernarda kreveti i madraci“ iz Pušćina.“ – rekao nam je izbornik reprezentacije, Varaždinac, Dalibor Leskovar.

Inače u mininogometnoj reprezentaciji Hrvatske većina je Varaždinaca, a posebno je zanimljivo da se u njoj nalazi i brat Marka Roga – Petar. Ostali igrači su: Nikola Hranić, Robert Malnar, Marin Šinjori, Tomislav Harmicar, Luka Bobičanec, Sandi Martan, Luka Ljubek, Renato Punčec i Matija Vrbnjak, uz pomoćnog trenera Ivicu Juga. Prvu utakmicu na Euru naši igraju sljedećeg petka, 15. srpnja, a suparnik je reprezentacija Rumunjske.

 

Komentari