Varaždinska Koka nakon Osijeka želi i pobjedu nad Umagom

Piše: Zvonka Keliš

Objavljeno: 23.11.2013. 09:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Svoger/VT

Rukometašice varaždinske Koke na najbolji su se mogući način vratile pobjedama u 1. HRL za žene.

Na svom su terenu, naime, u sklopu desetoga kola ugostile ekipu Osijeka protiv koje je prikazana uistinu dobra igra te je ostvarena uvjerljiva pobjeda sa sedam pogodaka razlike (33:26). Pred Kokicama je stoga sada novi ispit, točnije put u Umag te nova potraga za slavljem.

Ekipa Umaga u sklopu 11. kola varaždinske će rukometašice dočekati s pet ostvarenih pobjeda te četiri upisana poraza u devet dosad odigranih susreta te će tražiti nove vrijedne bodove u 1. HRL za žene kako bi se dodatno odvojila od Koke koja se na ljestvici smjestila tik ispod Umažanki.

Sedmoplasirane Varaždinke, pak, iza sebe imaju četiri slavlja, jedan, ali vrijedan neriješen rezultat te također četiri poraza. Upravo stoga novim slavljem i osvojenim bodovima žele se pomaknuti koju stepenicu više pa tako i prestići svog novog suparnika.

Kako bi stigle do novog slavlja u gostima te nastavile pobjednički niz igračice Nevena Hrupeca pokušat će ponoviti dobru igru prikazanu u susretu s Osijekom protekloga vikenda te će u pravom malom naletu i s dodatnim motivom kući željeti ponijeti puni plijen.

I dok će seniorke Koke nove bodove loviti u Umagu, druga će ekipa u nedjelju zaigrati u Ludbregu gdje će se suprotstaviti tamošnjim rukometašicama od 18:30 sati, dok će djevojčice 2000./2001. godišta ovoga vikenda zaigrati u dvorani Graberje te će na novome turniru nastupiti protiv ekipa Zrinjskog, Garešnice te Knežopoljke iz Kozarske Dubice (BiH).

Utakmica 11. kola 1. HRL za žene između Umaga i Koke na rasporedu je, pak, ove subote u 19:30 sati.

Komentari