Večeras rukometni spektakl u Areni: Varaždin 1930 ugošćuje Dubravu!

Objavljeno: 18.11.2015. 12:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

S početkom u 18 sati u Areni uz Dravu sastat će se dvije ponajbolje momčadi Premijer lige proteklih godina – dvostruki uzastopni prvak prvog dijela natjecanja ugostit će trenutačno vodeću momčad Premijer lige Dubravu. Ne propustite sjajni sraz Dabrova i Veprova!

Nakon lošijeg ulaska u sezonu, uzrokovanog dijelom i tempom utakmica zbog europskih obveza u Kupu EHF-a, ali i ozljedama važnih igrača (Tokić, Vučko, Horvat...), GRK Varaždin 1930 nanizao je sedam uzastopnih utakmica bez poraza (šest pobjeda i jedan remi) te skočio na 2. mjesto tablice Premijer lige, odmah iza zagrebačke Dubrave. Trenutačno su doduše Dabrovi četvrti, jer su izravni konkurenti za vrh Zamet i Umag svoje prvenstvene utakmice (i pobjede) odradili tijekom vikenda, međutim u slučaju da GRK Varaždin 1930 uspije do bod(ov)a večeras vratio bi se na drugu poziciju na tablici, u slučaju pobjede štoviše i na samo bod od Dubrave.

- Prioritet nam je – dobiti utakmicu! Krvavo smo došli do ove pozicije, uz puno problema, ali i puno rada i odricanja i naravno da želimo biti u igri za vrh i dalje. Tim više što imamo iznimno težak raspored u nastavku, nakon Dubrave nas čekaju tri jaka gostovanja, Kaštela, Gorica i Umag, bodovi su nam danas stoga izuzetno potrebni. Igramo protiv sigurno najbolje momčadi ove lige, napadački je Dubrava strašna, ali ako odigramo obranu kao na početku sezone, kad smo primali manje od 20 golova po utakmici, ako uspijemo Dubravu ostaviti na manje od 25, bodovi će ostati u Varaždinu! – optimističan je trener Dabrova Vlado Vujović.

Da Varaždincima neće biti lako potvrđuje i činjenica da i po pitanju zdravstvenog biltena nema puno novosti. Nakon Tokića, još je jedno krilo van stroja, Trefil naime mora na operaciju, Zobec se žalio na bolove, Horvat i dalje nije „full“ nakon problema sa svojim gležnjevima... Ali, kako najavljuje strateg Vujović, večeras će se svi problemi zaboraviti, od 18 sati jedina je misao – biti bolji od Dubrave!

Komentari